Recommended For You

About the Author: tweakers

4 Comments

  1. House of The Dead in VR… wat zou dat gaaf zijn. Dat spel zag er toen al gaaf uit op de xbox (1!) en met wat aanpassingen aan hoe het spel beweegt, kan dit in VR een killergame(pun intended) worden. Maar hopen dat ze bij Sega dit ook eens gaan oppakken. Met hedendaagse graphics moet dit echt gruwlijk echt ervaren kunnen worden.

  2. De game ziet er nog erg Steam Early Access uit en aan de video te zien is de ervaring nog lang niet af zoals de heren ook al toegeven tussen de regels door.
    Maar wat een potentie heeft dit, thuis heb je nou eenmaal niet de ruimte voor dergelijke roomscale games. Ik zie inderdaad potentie in arcade hallen op basis van de HTC Vive of deze custom systemen met grote games van third parties.
    Maakt het ontwikkelen voor room scale VR ook meteen rendabel, als er genoeg arcades zijn die gerust voor 3000 een game aanschaffen voor hun hal wetende dat ze hier makkelijk winst op gaan maken met 10 euro per potje is het ook daadwerkelijk interessant voor publishers om voor dergelijke hallen te gaan ontwikkelen.
    Zodra ze iets verder zijn lijkt het me zeker leuk een keer te komen spelen.

Leave a Reply