‘Aziaten laten koers bitcoin stijgen’ – CRYPTO-UPDATE
Al twee dagen schieten de koersen van de cryptomunten omhoog. Trendwatcher Vincent Evers legt uit waar deze instroom van kapitaal opeens vandaan komt. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

source

Recommended For You

About the Author: De Telegraaf

34 Comments

 1. Sierracoin, minen met zonnepanelen doormiddel van de sierra algorithm. Geen energievretende mining rigs maar duurzame zonnepanelen die als het ware als een masternode zullen werken. Dyor, maandelijks nu 193$ binnen aan het halen per masternode.

 2. Vincent klinkt als die vage kennis die in een pyramide-spel is getrapt. 75% van zijn vermogen verspeeld heeft en nu voor de 100e keer aan jou vraagt om toch ook in te stappen want NU gaat hij dan toch echt OMHOOG.

  Pak je verlies Vincent, red je reputatie door er compleet uit te stappen, en geef toe dat dit tulpenmanie2.0 was.

 3. schocked…"en XRP zou ik absoluut niet kopen. En die andere munten moeten eerst maar eens laten zien dat ze er iets mee kunnen doen…"….
  Whahahahaha, eindejaarsconference !!!!

 4. Als mensen alleen maar kunnen zeuren over bepaalden sprekers die uitgenodigt worden moeten maar eens bedenken waarom ze er naar kijken laat iedereen in zijn waarden en als iemand in zijn enthousiameeens iets verkeert zegt val hem er dan niet meteen op af ik kijk altijd graag naar crypto gerelateerde videos en ja de een is beter dan de ander maar we kijken tensloten alemaal omdat het ons interezeert van mij krijgt ook deze video weer een ??

 5. Chinezen manipuleren de markt van Bitcoin whahahahhaaaa kopen mensen en als de Chinezen genoeg hebben, kaboem piramide kapot bye bye money

 6. koop de coins die nu meest rendable zijn om te mijnen… meer kan ik niet zeggen 🙂 cost-profit gpu en long op 3-5j als mijningcost te moeilijkwordt stijgt de prijs automatisch

 7. wat een gelul elke correctie van bitcoin heeft met iets te maken nu weer bitcoin cash / sv dat daar veel van verkocht is geloof me dat is bullshit, deze correcties verlopen alleen door angst in de markt niemand gaat bij deze onzekerheid kopen, dan ben je dom. de markt moet gereset worden en dan gebeurt weer vanaf begin af aan naar boven toe, en bitcoin wordt nooit een betaalsysteem kan toch niet de ene dag haal je voor zoveel bitcoin bijv 3 broden de week erna wel 9 broden komop klopt niet.

 8. Hij denkt dat de belasting betaald moet worden over 31 december maar dat is over 1 januari. Verkoop alles op 31 dec en stort het geld op je bank om 23.55 uur, dan is het geld op 1 januari 0.01 uur bij de bank en betaal je geen belasting.

 9. Kunnen jullie in plaats van zo'n clown die nog altijd niet weet dat Rippel een bedrijf is en XRP hun coin, iemand met kennis van zaken laten opdraven? Zoals de alom geprezen miss Bitcoin? Waar ik overigens een grote fan van ben ???

 10. Het beste wat me in 2018 overkwam, was om de juiste mentorschap te krijgen door Bitcoin tegen aandelen en forex te verhandelen. Het grootste deel van mijn verhaal is dat ik mijn lessen kreeg van RYANN KIMMICH, een van de meest succesvolle Stock Traders in de geschiedenis van Wall Street , hij vertelde me om niet bang te zijn, hij is nuchter, ik had nooit gedacht dat ik ooit in contact zou komen met deze geweldige man sinds toen ik hem te zien kreeg op YouTube. Hij vertelde me ook: "Je hebt geen hele grote nodig Fancy office en vele computers voordat je kunt beginnen met handelen, alles wat je nodig hebt, is je laptop en tijd. "Ik heb de marktneerstorting doorgemaakt door zijn vaardigheden en begeleiding.

Leave a Reply