Recommended For You

About the Author: Bright

34 Comments

 1. Als je aan het slapen bent kan je zus of broer of iemand anders steeds je vinger pakken en op de homeknop drukken en ik zou willen dat ze ook iets doen en dat ze merken dat we slapen of iets anders met hartmetingen mischien

 2. Zo te horen komt er eindelijk meer innovatie! De afgelopen jaren lag de focus alleen maar op het verbeteren. Als die lasersensor er is wil ik wel een highend smartphone.

 3. oke ik heb zelf een iphone X en afgelopen zomer liep men broertje na me toe en kon met zijn gezicht mijn telefoon ontgrendelen en we zijn geen 2ling

 4. Ik heb moto g6 idd wel snel geunlockt door iemand anders vooral iemand juist met een bril op wat ik dus op moet gehele dag wel ff een beetje bewegen maar het lukt uiteindelijk zomaar

  Ik gebruik vingerscanner en pincode het lukt ze nu niet meer om op mijn telefoon te komen

 5. Ik zelf heb een iPhone X ben er tevreden over, de face id is snel en je kunt NIET zomaar met mijn foto men iPhone unlocken heb het zelf meer dan 10 verschillende foto’s van men eigen geprobeerd

 6. De FaceID van Apple is een van de beste maar ook niet 100%
  Bij android is de variatie van slecht tot redelijk nogal breed. Dus moet je dat per type uitvogelen met google fu.
  zelf voor mij niet zo relevant gezien mijn telefoon niet laat rondslingeren waar ook vreemden zijn.

  Dan nog prefereer ik pincode

 7. Ik vind een vingerafdrukscanner veel beter! Om in mijn gsm te geraken moet iemand weten welke vinger ik gebruik, bij gezichtsherkenning zou iemand mijn gsm gewoon voor mijn gezicht kunnen houden onder de juiste hoek en dan zou die zomaar in mijn gsm kunnen!!!

 8. Hebben ze toch op een speelse manier voor elkaar dat de mensheid gewoon vrijwillig hun vingerafdruk en nu ook gezicht herkenning te geven! Privacy is totaal weg. Lekker een pincode gebruiken.

 9. Waarom niet gebruiken ?
  Ik wil het niet eens in mn telefoon hebben het is een programma waar ze straks weer misbruik van gaan maken om jouw te kunnen vinden! Of zo ! Maak het ze nooit vrijwillig te gemakkelijk om misbruik van je privacy te maken!!! Wen er liever niet aan , veiligheid is belangrijk! Vooral tegen je eigen regering die alles van jouw willen weten!!

 10. The camera’s van Sony met lasers en 3D sensing is in eerste instantie bedoelt voor gaming in AR en VR in de iPhones die dit jaar verschijnen. De nieuwe iPhone wordt uitgerust met een 3D camera en de laser kan tot op een afstand van 5 meter objecten in een ruimte meten. Mij lijkt het een gimmick en niet perse noodzakelijk voor gaming ook al is het in Augmented en Virtual Reality. Wat wel interessant is, is dat deze 3D laser camera in het donker razendsnel de focus kan bepalen en direct een foto kan schieten. Geen gedoe met het lang vasthouden van je smartphone in de night mode van je telefoon camera om een redelijke foto te maken met weinig tot geen licht. De iPhone die dit jaar op de markt gaat verschijnen heeft deze technologie en camera’s van Sony ingebouwd. Of het ook op de front camera wordt gebruikt om face unlock veiliger te maken is speculeren. Als dat wel zo is dan gaat de nieuwe iPhone de huidige Xs Max heel ver overstijgen qua verkoopprijs. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die dik €2000 euro voor een smartphone willen neerleggen. Conclusie: je zit er naast met hetgeen wat je zegt in de video. Verder lijkt het mij schadelijk als er een laser op je gezicht (en dus je ogen!!!) wordt gericht om je telefoon te ontgrendelen. En ja het zijn zwakke onzichtbare lasers in deze techniek maar deze zijn desalniettemin schadelijk voor je gezichtsvermogen. Tegen de tijd dat je een nieuwe telefoon mag uitzoeken na een tweejarig contract valt er niet veel te kiezen gezien je dan blind bent. Leuke woordspeling trouwens.

 11. Hej Merijn, ik vind bright onwijs vet. Ik vind het alleen wel jammer dat jij (misschien jullie) zo Apple minded zijn. Waarom wordt er geen aandacht besteed aan de Iris scanner van Samsung? Veel mensen zeggen dat deze traag is en slecht werkt. Ik ben vol lof over de Iris scanner. Werkt altijd, ook in het donker en is volgens mij veiliger dan de gezichts herkenning.

Leave a Reply