‘Ongekend spannend rond bitcoin’ – CRYPTO-UPDATE
Misss Bitcoin, Madelon Vos legt uit waarom 2019 een cruciaal wordt voor cryptovaluta. En waarom stapt een islamitische bank in ripple? Dit en meer in de crypto-update. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

source

Recommended For You

About the Author: De Telegraaf

34 Comments

  1. Best apart dat er zo negatief over XRP (ripple) wordt gesproken. Madelon je zou er zelf niet aan beginnen omdat je met Bitcoin zelf transacties kan doen. Dat kan met XRP ook natuurlijk. En, het is zeker dat je transactie binnen 2 min aankomt op het adres waar je het naar toe stuurt. Ik heb met Bitcoin wel eens 3-4 uur moeten wachten tot een transactie bevestigd was, je kan toch niet serieus geloven dat de massa betalingen gaat doen wereldwijd met een munt waarop je zo lang moet wachten. Met XRP heb je dit probleem niet, elke keer als ik XRP verstuur arriveert het binnen 2 minuten. En de kosten die het met zich mee brengt zijn ook nog eens een heel stuk lager dan met BTC. Ik denk dat door de haat die mensen hebben tegen deze munt ze alle positieve kanten die het met zich mee brengt niet willen zien. Elke week komt er steeds weer een samenwerking van Ripple naar buiten, en afgelopen week was de eerste bank bekendgemaakt die echt met X-Rapid dus XRP gaat werken.
    Als deze bank door deze techniek een voorsprong krijgt t.o.v andere banken dan kan het een domino effect in werking zetten. Er zijn al meer dan 200 banken die aan het testen zijn. Het is wel tijd om wat meer positieve kanten hiervan te belichten in jullie programma. Het lijkt wel of iedereen die jullie uitnodigen vel tegen XRP is terwijl het de meest kans op wereldwijde adoptie heeft.

  2. NEO wordt ook redelijk gebruikt als basis currency 😉 Straks helemaal wanneer de NEON exchange dan eindelijke live zal gaan. Trading pairs onder anderen met GAS en NEO. Zeker op deze lage prijzen zou ik alvast inslaan….

  3. Wederom een waardeloze video. Over 3-4 maanden lachen we om deze video als er een ECHTE cryptomunt van Facebook op de markt komt.
    De bodem van alle Huidige Cryptos is 0,00, maar ze zullen blijven bestaan voor het criminele betalingsverkeer.

  4. ik heb een tip voor de wereld bank en de centrale banken , voor 71 miljard dollar zijn jullie voor goed van btc af . dan is er geen dreiging meer voor jullie bestaan als btc dood is. het is een schrijntje voor jullie 71 miljard , grieken land alleen al heeft meer dan 71 miljard gehad . maar beter kunnen jullie het gewoon bij drukken zo gebeurd 71 miljard bij drukken . kost jullie alleen wat papier , inkt en ellectra . de bevolking komt nergens achter. zo simpel is jullie kleine probleem op te lossen . willen jullie nog meer tips , dan kunnen jullie mijn hoofd advies als baan aanbieden , zal er sirues over na denken . mvg: sathosi nakamoto

Leave a Reply