Recommended For You

About the Author: Bright

37 Comments

  1. Duur zegt hij de playstation vr kost 400 alleen de bril en dan moet je nog camera,move controllers,games

  2. Het zou me wel geinig lijken om een keer minecraft in Vr te spelen. En ook de opkomende super Mario maker 2. Lijkt met echt heel grappig om zo iets in Vr te zien maar het is natuurlijk een 2D game en ik snap niet hoe dat zou zijn in Vr. Ik zou graag de labo set willen winnen want het was ook de set die ik wou kopen maar is weg prijzig en kan mezelf die niet veroorloven. Ik hoop natuurlijk dat ik win maar ik wens iedereen natuurlijk succes want als je dit wint heb je wel eens een keer wat anders als gewoon scherm games.

  3. ik zou graag go vacation in VR willen spelen en dan in first person zodat het net lijkt of dat je het allemaal echt zelf doet. En dan ook met een speciale set erbij van nintendo labo.

  4. Hi bright, ik zou de labo set wel willen winnen. Labo lijkt me al lang leuk maar ik durf het toch niet te kopen, omdat ik bang ben dat het me toch te saai is. Ik zou graag minecraft vr naar de switch zien komen. Het is niet de populairste game meer maar het lijkt me echt gaaf om met mijn vrienden minecraft in vr te spelen op switch.

  5. ik zou wel eens Mario tennis aces in VR willen spelen. zelf heb ik ook al flink wat uren in het spel zitten en lijkt het mij dus gaaf om eigenlijk echt op de tennisbaan te staan en zelf een bal te slaan!

  6. Het zou tof zijn als ze Metroid Prime uitbrengen voor de VR bril. Net als wat ze nu met Zelda gedaan hebben, maar dan met METROID PRIME. Ps:maar dan wel zo'n hoofdband erbij.

    Gr Simon Spel
    Win ik nu???

  7. Waarom spreekt deze man veel zo raar uit!? Ik zou wel labo willen maar zie het niet zitten om die extra spullen op te bergen ?

  8. Hallo bright, ik zou graag minecraft in VR spelen, het zou cool zijn hoe ze zo die blokken nog perfect vierkant kunnen laten, nouja ik hoop dat ik win want ik heb nog niks van nintendo labo maar het lijkt me heel leuk

  9. Ik zal niet perse iets in VR willen spelen maar het stuur dat je kan gebruiken bij Mario kart 8 deluxe lijkt me wel echt de moeite waard om het te bouwen (en natuur ook de rest van de doos voor de minigames)

  10. Yo ik heb laatst een nintendo switch gekocht met de game mario kart (heel leuk spel) maar ik wil ook wel anderen spellen kopen maar ik heb daar geen geld voor omdat het allemaal zo duur is! Dus nu heb denk ik echt van uhhh deze nintendo is eigenlijk toch niet zo leuk maar met zo een vet stuur voor mario kart heb ik gelijk weer zin om te spelen dus ik hoop dat ik kans maak op zo'n vet stuur voor mario kart!!??

Comments are closed.