Bitcoin daalt flink in waarde – CRYPTO-UPDATE

Spread the love
Een flinke waardedaling van de Bitcoin, weer een hack bij een exchange en China is toch niet blij met crypto’s Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

source

Recommended For You

About the Author: De Telegraaf

26 Comments

 1. Leuk om over Travala te horen. In een half jaar zijn er veel accommodaties bij gekomen, hoor Madelon. Het platform is nog steeds in ontwikkeling, binnenkort komt er ook een app! Jammer van jullie minimale onderzoek; naar Tra vala (zo spreek je het uit) hebben gedaan voor jullie mening gingen ventileren. Trouwens je kan ook gewoon betalen met je creditcard hoor! Ten aanzien van andere OTA is Travala meestal iets goedkoper, heeft zelf een beste prijs garantie! De eigen munt AVA heeft zeker een meerwaarde. Naast het loyalty programma kan je door AVA te hodlen extra korting krijgen (=Smart programma). Tevens krijg je bij elke boeking 2% AVA's uitgekeerd. Veel muntjes in verschillende wallets dus. Hiernaast is er ook een tokenburn elk kwartaal tot de totale supply van 61miljoen naar 40miljoen is gegaan. Met een marketcap rond $5 miljoen & de jaarlijkse omzet in de Travel industries van $800 miljard toch best een Interessant project. Met kerst ben ik in Groningen, kan je best meer vertellen over Travala hoor Madelon 😉

  PS; AVA is sinds kort beschikbaar op Binance (DEX) en hopelijk binnenkort de (CEX).

  Je bent welkom in het Travala telegram channel Madelon; vraag maar naar Mrob2

 2. Het nieuws over Travala klopt op een aantal vlakken helemaal niet.

  1) Madelon Vos kan helemaal de Travala app nog niet gebruikt hebben, want die is nog in ontwikkeling en moet dus nog uitgebracht worden.
  2) Het is gewoon mogelijk om met fiat geld te betalen met Travala. Er is dus niet noodzakelijk een conversie nodig van crypto naar fiat……alleen als er met crypto betaald wordt, want het klopt wel dat hotels in fiat valuta betaald willen worden.
  3) Op dit moment heeft Travala meer dan twee miljoen accomodaties.
  4) Travala heeft een beste prijs garantie. Dat betekent dat tenzij er een of andere superactie is, dat Travala dan het verschil terug betaalt indien de prijs hoger is. Overigens is Travala voor redelijk veel locaties goedkoper dan Booking . com, gezien de marge lager is die gevraagd wordt. Je kunt zelf prijzen naast elkaar leggen en het dan vergelijken. Travala tracht ook nog meer competitieve prijzen neer te zetten door meer leveranciers te integreren, meer directe contracten aan te gaan met hotels en de AI te verbeteren. Travala laat overigens wel meteen de uiteindelijke prijs zien….bij sommige boekingsplatvorms dient men naar de laatste pagina toe te gaan, gezien er dan opeens nog allerlei kosten bij komen. In sommige gevallen is Travala zelfs tot iets van 40% goedkoper. Toegegeven is dit wel zeldzaam, maar besparingen rond de 15% – 20% zijn zeer goed mogelijk. Soms is de prijs ongeveer hetzelfde en soms is stukken goedkoper. Dit hangt van verschillende factoren af.
  5) Travala geeft standaard 2% van de boekingsprijs terug in tokens op alle boekingen, dus zelfs als de prijs gelijk is, dan is het bij Travala feitelijk goedkoper. Met 5000 tokens is het mogelijk om zelfs 5% korting op de boekingsprijs te krijgen en 5% van de resterende prijs terug te krijgen in tokens, dus 9,75% extra korting. Dit geldt voor 85% van de huidige accomodatie, namelijk voor alle zogenaamde 'net rate suppliers'. Bij 'gross rate suppliers' zoals Booking . com dient Travala zo ongeveer het zelfde tarief te vragen als Booking . com. Ook worden er vanaf 2020 tokens terug gekocht en heeft het token nog enkele gebruikerstoepassingen.
  6) Travala wil uiteindelijk ook vluchten, cruises, tours, autoverhuur, restaurants en reisverzekeringen integreren in het platvorm.

 3. Bitcoin halving (in price) has occured. LOL!
  What would you do if you were to be a miner? Sell now! Ofcourse, because coming May your reward is cut in half.
  This is no rocket science…

 4. Ik snap niet dat het geen pijn doet als je per ongelijk op je tong bijt en als je het niet bewust doet wel pijn
  en ik snap ook niet waarom jij nu op je tong bijt😧😧😁😁

 5. De Bitcoin kan niet gematigd en gespreid stijgen en dalen zoals beursanalisten en deze mensen hier beweren.

  De munt leeft op harde koersstijgingen en dalingen, omdat het een kunstmatige waarde heeft en instabiel is.

  Hetgeen betekent dat de bitcoin niks waard kan zijn en soms veel waard kan zijn. Zonder korte of lange periodes.

  Des te opmerkelijker dat dit anders wordt gesuggereerd, gespeculeerd en voorspelt wordt en de prognoses anders laten zien. Uiteraard zelf samen gesteld en ontworpen.

 6. Niemand koopt die rotzooi en de koers wordt naar beneden gemanipuleerd. Verder kun je kritiek hebben op fiat maar btc daalt nog veel harder in waarde.

Comments are closed.