Welke Nokia-smartphone moet je kopen? | De Nokia line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan

Welke Nokia-smartphone moet je kopen? | De Nokia line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan




Nokia was ooit hét merk voor mobiele telefoons en iedereen kent waarschijnlijk de Nokia 3310. Sinds de hoogtijdagen van Nokia is er echter veel gebeurd, …

source

Recommended For You

About the Author: SmartphoneMan

8 Comments

  1. Hoi Dominick, we hebben een xiaomi redmi 7 en willen voor een nieuw toestel, bij veel van je reviews heb je het over xiaomi software waar je niet zo over te spreken bent, wat precies vind je het probleem? kregen wel problemen beide met het geheugen 16gb raakte vol maar ccleaner heeft veel verholpen, want extern geheugen kaartje werkte niet goed.De twijfel is tussen zoveel toestellen kijken afgelopen maanden je reviews, voordeel van de xiaomi vinden we het opnemen van het gesprek glashelder kan, zoeken liefst wel telefoon met goede camera ook macro functie flinke accu duur en snel op te laden in prijsklasse tot 450 ongeveer, gebruiken de telefoon niet om te gamen.Als je tijd hebt zou je ons een advies willen geven?.

  2. Hey!

    Ik had een vraagje want ben opzoek naar een nieuwe telefoon (max 350). Heb je enig idee welke ik moet kopen (heb alle video's van je gekeken over budget telefoons maar kom er gewoon niet uit. Heb momenteel een Xiaomi maar vindt miui echt niet fijn en het is de hele tijd aan het vastlopen. Wat voor telefoon zou je aanraden? Ik vind zelf belangrijk dat de camera heel goed is, snel, liefst geen Notch. Bedankt alvast!

  3. Hey hey SmartphoneMan!

    Wat leuk dat je in Armenië bent! Mag ik zo onbeleefd vragen waarom? Staat ook hoog in mijn travel bucketlist!

    Ik vind Nokia telefoons nog steeds erg goed en aantrekkelijk eruit zien somehow! Wellicht dat mijn volgende telefoon, na de Samsung S22 Ultra, wel weer een Nokia wordt?…

  4. Ik vind ze eerlijk gezegd nooit spannend of overtuigend tegenwoordig. Los van de bouwkwaliteit en de 'updates' (waarvan ik eerlijk gezegd niet onder de indruk was aangezien ik nog op Android 10 zat op de 5.4 tot vorige maand) vind ik de specs heel mager gezien de prijs. De X20 en X10 zijn ronduit duur voor wat je krijgt, en ik vind dat dat niet opweegt tegen de zo genoemde bouwkwaliteit en spirit van het merk. Ik heb er redelijk wat geprobeerd de laatste jaren, de enige die me echt kon overtuigen was de 8.1. De rest vind ik echt matig en overpriced.
    Los daarvan, goede video wederom, Dominique. Leuk om te zien dat je deze reeks doortrekt voor alle merken!

Comments are closed.