Recommended For You

About the Author: Bright

21 Comments

  1. Nu nog eens naar de Microfoon World Congress 🙂 , geluid was deze keer echt bagger , Maar wel leuk om het nieuwste gsm`s te zien .

  2. Die telefoon van Motorola is wel heel goed bedacht. "Opgerold" een telefoon die een beetje normaal in je broekzak past en uitgeschoven een fijn groot scherm. Ben benieuwd of we dit nog een keer terug gaan zien in commerciële modellen.

  3. smartphones zijn voor heel wat handelingen nog steeds veel "trager" dan de analoge ouderwetse variant. (denk aan een afspraak invullen in je digitale agenda vs een papieren agenda, een ticket voor het openbaar vervoer ergens diep verscholen in een app tonen aan de treinbegeleider, vs papieren ticket, 10 euro betalen aan een vriend met een bank-app vs 10 € cash geven, …). Op dat vlak is zeker nog veel verbetering mogelijk…

  4. Hoe is mwc tov van voor corona? Beurs was toch al niet meer wat t was tov 10 jaar daarvoor toen bedrijven als Nokia en Htc er nog volle bak stonden?

  5. Telefoons zitten wel een beetje in de periferie van wat je er mee wilt. Ik merk bij mijzelf dat het me steeds minder interesseert. Elke telefoon tegenwoordig werkt prima. Tijd voor een nieuwe gadget.

Comments are closed.