‘Bitcoin binnen drie jaar 100.000 euro waard’ – CRYPTO-UPDATE




Hoe ziet de toekomst van de Bitcoin eruit? Mike Hutting van BTC Direct heeft in de wekelijkse crypto-update hoge verwachtingen. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

source

Recommended For You

About the Author: De Telegraaf

33 Comments

  1. Iedere keer als BTC wat omhoog gaat hoor je dit soort FOMO … Zien we in 1x lui op YouTube om de dag video's maken terwijl de crypto een dip had zagen we ze amper.

    Kijk eens naar de voorspellingen van hun over 2018 … Wat kwam daar van terecht ?
    Mind you dat hun enthousiasme dient te zorgen voor FOMO zodat nieuwe deelnemers gaan zorgen voor extra vraag en dus een hogere waarde zodat hun winst kunnen pakken want ze hebben al flink geïnvesteerd.

    Logisch dat iemand die max. Geïnvesteerd heeft heel positief is.

  2. ik heb bijna 9000 euro geinvesteerd in februari toen de bitcoin maar rond de 3k waard was. ik heb er 3 gekocht. voor mij is het verleidelijk om hem nu al te verkopen maar ik weet dat dit heel dom zou zijn.

  3. word er al bijna geïncasseerd door de grote jongens? nog heeel even wacht tot alle dombo's op het hoogtepunt gaan inkopen en hoppa.. gaat ie weer! heeej.. dit nieuws al eerder gehoord.. da's toevallig 😉

  4. Waarom negatief over crypto, mensen worden dagelijks verneukt door onze overheden en banken.. mensen zijn kuddedieren.. ik zeg laat die nieuwe revolutie betalen maar komen!! Crypto en blockchain zal mijn toekomst bepalen.

  5. Ik geloof er niks van, ik voorspel dat 30k is de max en dan klapt de boel en worden een aantal mensen heel rijk en veel mensen zijn hun geld kwijt.

  6. Welkom in de Efteling, want hier worden sprookjes verteld.
    Gelukkig geloven ze er zelf in.
    BITCOIN een Asset-class???
    Lachen.
    Het is niet uniek en heeft geen intrinsieke waarde.
    Over 3 jaar is deze slimmerik verdwenen met gevulde zakken.
    Bitcoin is het nieuwe Jehova geloof.

  7. Je moet niet vergeten dat blockchain door de jaren heen verworven zal zijn met het dagelijks leven, op manieren die we nog niet voor mogelijk houden, wat de bitcoin in waarde doet stijgen. Zeker niet ondenkbaar dat het een waarde zal krijgen van 100k+. Ik bedoel kijk maar naar de mogelijkheden die 5G met zich mee zal brengen, we zitten echt midden in een revolutionair tijdperk zonder er echt van bewust te zijn. Anderzijds sceptisch blijven is nooit verkeerd, maar denk wel dat het komt.

  8. Misschien eerst is degelijke research doen waardoor deze stijging komt. Bitfinex is 1 van de grootste oorzaken maar daar hoor je niks van! Dit kanaal heeft alleen information for the masses, nooit naar luisteren ?

  9. Mining rates just halved at 10,000 users. We hit 1,000 users only a few weeks ago, So why haven't you joined yet? all you have to do is press a button once a day to mine for 24 hours. don't risk missing out.
    You need a referral code luce185
    mine(dot)pi

Comments are closed.