Recommended For You

About the Author: Bright

49 Comments

 1. OnePlus 7T komt voorlopig alleen in 128GB opslag helaas. Of je moet er een importeren uit India, daar is wel een 256GB beschikbaar. Daarnaast hebben ze de eigen OnePlus gestures uit de 7T en 7T Pro gehaald. Heel jammer want deze werken véél fijner dan de Google gestures en hebben niet dat lelijke streepje onderaan. Aparte is wel dat deze nog aanwezig zijn in de OP 7 & Pro met de Android 10 update. Verder is de notch iets kleiner op de 7T dan de 7. Overigens heeft een curved display vooral nadelen (artificiële witte bezels en glare, content die van je scherm "af dreigt te vallen", niet de nieuwste Gorilla glass versie en daarom fragieler, accidental touches en hogere reparatiekosten) dus voorkeur gaat ook hier uit naar de OnePlus 7T. Ik twijfel nog wegens het gebrek aan OnePlus' eigen gesture navigations.

 2. Verleden jaar mijn derde OnePlus gekocht, de 6T. Ik denk niet dat er een vierde komt. De vingerafdruk scanner onder het scherm werkt brak. Terwijl mijn 3T echt de beste scanner had die er was

 3. Dat krijg je als dit soort bedrijven te groot en heel commercieel worden. Prijzen stijgen, upgrades die soms minimaal zijn en geld verspillen aan een partnership met een Supersport automerk dat niks met smartphones te maken heeft.
  Wat kan je in hemelsnaam nou uit zoiets halen ?

  Specs zijn idd prima maar tegenwoordig vind je die ook in Chinese machines die gewoon 200 euro minder kosten.

  OnePlus heeft nog steeds geen geweldige Camera, was echt een punt van kritiek een aantal maanden geleden.
  Nog steeds geen draadloos laden, niks speciaals qua design, matige accu capaciteit voor zulke grote toestellen en beperkte storage opties voor powerusers.

  It's a NO for me

 4. Ik zou graag een Oneplus midranger zien. Een OP 7T met een sd730 en 4gb/64gb. Als ze die bij Belsimpel/Coolblue kunnen aanbieden voor €399,00 dan hebben ze er een grote groep fans bij.

 5. Opzich, is het het straks niet waard om een oneplus 7 pro te kopen i.p.v. een oneplus 7t? Vanwege de prijszakking die er zeer waarschijnlijk aankomt omdat er nieuwere modellen zijn? Of is de 7t dan toch beter?

 6. Nog even een toevoeging over de grootte. Je hebt eigenlijk 2 formaten. Net iets onder en boven de 6 inch. De iphone is nu voortaan als 5,7 inch, terwijl ze voorheen groter waren. En toch zie je dat telefoons uiteindelijk tussen de 5,7 en 6.2 inch qua grootte voortaan te koop zullen zijn. En niet meer waarschijnlijk als 6.5 inch. 5.7 en 6.2 inch zullen de maximale grootte worden over een tijdje.

 7. draadloos oplaadbaar geen behoefte aan? Wireless is the future. eerst gaan janken om de headphone jack die is weg gehaald en nu ook om wireless charging? ach joh we zien ze 2 jaar later wel anders praten. Al die draden zijn een gedoe en gewoon je Smartphone op een Wireless Charger gooien is convinient. :p mijn mening althans.

 8. Een toestel reageert niet trager of sneller door de refreshrate van je scherm. Dat komt gewoon omdat het een traag toestel is.? Een hogere refreshrate zorgt er alleen voor dat alles wat soepeler over het scherm glijdt. Maar dan moeten apps het wel.geoptimaliseerd zijn om zo snel te kunnen renderen. M’n iPad Pro met “promotion” gaat tot 120 Hz, maar scrollen in b.v. de YouTube app is een grote bibbering. Waarschijnlijk om het verschil met Android niet te groot te laten lijken. ?

 9. Totaal niet 50 euro duurder je moet de 8 gb ram vs 8 gb pakken nuet 6 gb vs 8 dus de 6t/7 koste 579 voor 8gb en 128 terwihl de 7t dus maar 21 euro diurder is voor neiwere chip en extra camera en het 90hz

 10. kunnen jullie de lenevo X1 xtreme reviewen want ik denk dat het best wel macbook killer is

  Max;
  i9 9980hk
  64gb ddr4
  4tb ssd
  gtx 1650
  4k oled scherm
  14 uur accu life

 11. Hoe kan een accu met grotere capaciteit (7T Pro) 5 minuten sneller vol zijn dan de accu met lagere capaciteit (7T) terwijl de lader/laadtechniek identiek is van beide toestellen?

 12. Hey Bram! Thanks voor je video weer! Ik word altijd blij als ik zie dat jij de video hebt gemaakt. Je reviews zijn altijd steengoed en leuk gemonteerd! Keep on going! Oh ja, ik vind het prijsverschil tussen de twee nogal groot… Ik zou gaan voor de OnePlus 7T 🙂

 13. Het is niet omdat de ene vingerscanner sneller is dan de andere dat hij daarom beter is. De s10 heeft een sonische en daarom is die ook veel veiliger en scant hij ook wat beter in sommige omstandigheden.

Comments are closed.