Kijkersvragen: Wat jullie wilden weten over smartphones!
Het is de laatste vrijdag van de maand, en dus tijd voor kijkersvragen! Ditmaal behandelen we vragen rondom het thema smartphones, waarbij onder andere …

source

Recommended For You

About the Author: Hardware Info

9 Comments

  1. ik kocht gisteren nog een asus zenfone 6 dus jullie zoeken niet goed! Was 639 euro gekocht op een nederlandse website en heb hem nu binnen hij heeft een lange batterij duur

  2. Heb de Samsung S9 ingeruild voor een Oppo reno 2. Een perfecte telefoon en zonder die Samsung troep. De Oppo maakt ook hele mooie foto's ook als het donker is.

  3. Volgende keer misschien wat minder neutraal antwoord geven, we kijken dit kanaal omdat we jullie mening waarderen. Geef die ook, een perfect antwoord is er niet, we willen weten wat jullie erover denken!

  4. eureka! zat net te denken hoeveel mensen hun telefoon opladen tijdens hun nachtrust, zelf doe ik dit nooit ivm overladen. Maar zou het niet geweldig zijn als mensen kunnen instellen hoelang ze slapen en dat de lading dan wordt gereduceert in output zodat je telefoon opladen is als je nacht rust pas voorbij is en niet al na twee uur en 4 uur aan het overladen is..

Comments are closed.