How virtual reality turns students into scientists | Jessica Ochoa Hendrix

How virtual reality turns students into scientists | Jessica Ochoa Hendrix




Visit http://TED.com to get our entire library of TED Talks, transcripts, translations, personalized Talk recommendations and more. Using low-cost virtual reality, …

source

Recommended For You

About the Author: TED

24 Comments

  1. The only problem is private schools have borders of budgets

    And public also have too less budgets but some schools are the best, because they have private and public budgets on theyre side

    Also with financial problems in the economy, if you go on your own without help, you will fail

    Like Hawaii, it was not with America just took by America, also with my hometown the phillipines, the strategical position of the country makes it a very big target, the big 2 is eyeing on my country before and its America and China but it’ll take long

  2. nagyszerű. nehogy megismerjék a valóságot, a természetet, nehogy levegőn legyenek! el kell hitetni velük azt, ami nem valódi és amire akkor döbbennek rá, amikor élesben találkoznak az óceánnal vagy bármivel. mert csak a gyakorlatban derül ki, mire született, mi az amihez tehetsége van. játéknak jó lehet, de hogy ettől legyen az, aki egy ember, na azt nem. épp elég agymosott mobilbeteg van már. egészségtelenek, depisek, és fogalmuk sincs milyen az kint játszani a szabadban együtt.
    még valami kedves… a gyerekek agya nem fejlődik, születésünk pillanatában hozzuk a 100%-ot, hogy aztán a felnőttek mindenféle baromsággal letompítsák, és ne hagyják, hogy azok legyünk, akik, mert tele vannak félelemmel, pedig a gyerekek még nem félnek. az, hogy kísérletnek nevezted a szoftvered tesztelését, minden elmondott.
    nem értek vele egyet. nagyon nem.
    a gyerekeknek rengeteg mozgásra van szükségük, a régi rossz iskolarendszert már évtizedekkel ezelőtt fel kellett volna számolni. az ember nem robot, és nem lehet olyasmikre kényszeríteni, amit nem akar, és amire semmi szükség az igazi életben. mindenki tudja mi az amit szeret, hagyni kellene, hogy tényleg az legyen!

  3. Cant be what you cant see ??

     This is troubling disinformation.

    Blind people cant see more about another person as they are not distracted by visual disinformation, a pilot flying a plane at night, flying through cloud or a submarine pilot can see more than a visual pilot would see. The collection of animals like bats have outlasted many other species.

    They can all be something and are all something.

    A computer with VR cannot see but is something ?

  4. lets start with proper parenting. not everyone is capable of raising children. evrything they learn at school will be undone at home.

Comments are closed.