Recommended For You

About the Author: Bright

42 Comments

  1. Allereerst bedankt voor de video. Ik zou ook graag een drone willen kopen. Mijn vraag is hoeveel kilometer ver ik hem kan versturen in Nederland, aangezien we er in Europa met ce-modus mee kunnen vliegen?

  2. Ik hou het mooi bij mijn DJI mini2 en de pas aangeschafte DJI mini 3 Pro. Alleen in het filmpje op 5,48 staat er de verkeerde tekst bij de drone. Daar zijn de mini 3 en 3 pro omgedraaid qua tekst 😁

  3. WAARSCHUWING!

    Het is een regelmatig voorkomend verschijnsel dat de clipjes van de batterij van de DJI Mini 3 Pro na een aantal keren gebruik spontaan afbreken!

    Bij mij zijn van twee batterijen binnen 15 keer wisselen beide clips afgebroken.

    Hier zijn al veel klachten over.

    DJI vergoed deze niet!
    DJI heeft deze kapotte baterijen aan mij geretourneerd.

    Ik was eerst ook super enthousiast over mijn DJI Mini 3 Pro maar mijn mening is drastisch veranderd.

    Ik raadt nu iedereen af om DJI producten aan te schaffen vanwege de vreselijke service die ze verlenen. Het kan maar zo zijn dat je al na een paar keer gebruik deze dure baterijen in de kliko kunt gooien, dus wees gewaarschuwd.

    Bij DJI hoef je hiermee niet aan te kloppen, die vergoeden niets!

    Ik gebruik nu noodgedwongen batterijen die elk moment uit de drone kunnen vallen of los kunnen gaan zitten en zo een crash veroorzaken!

    Pas dan kan ik de daardoor beschadigde drone ter vervanging opsturen omdat ik dan van de drone verzekering gebruik kan maken!

    Dit is de enige optie om die kapotte batterijen door DJI alsnog te laten vervangen.

    Natuurlijk ga ik never nooit meer een DJI product aanschaffen. Een bedrijf dat niks om haar klanten geeft, zelfs niet als het zoals in mijn geval onder de garantie zou moeten vallen!

    Je bent gewaarschuwd!

  4. Nog ffkes en ik moet mn 💩 gaan registreren en labelen voor ik hem doorspoel! Echt overheid wtf … anyway thx voor de video ik ben een stuk wijzer geworden! 😊

  5. Vandaag met dji mini2 gevlogen, stond een harde wind, moest die wel in sport stand zetten – anders kwam die niet vooruit

  6. Je kan op marktplaats onder de €399 de mini 2 Fly more combo halen. Mini 2 is echt een toppertje. Dan is die mini 3 toch wel duur als je hem Fly more combo neemt.

  7. alle merken zijn van de zelfde eigenaar.

    Samsung, Apple, Huawei allemaal van de deep state.

    puur om je te controleren: SMART.

    WAAR STAAT "SMART" ECHT VOOR? = GEHEIME MILITAIRE BEWAPENING IN RESIDENTIËLE TECHNOLOGIE

    Bright = 37 in de vrijmetselaarij staat 37 voor misleiders. 3x een 7 dus 777.

    En je ook nog verneuken met het neppe sterrenstelsel op de achtergrond.

    puur misleiders.

  8. Je zegt dat deze drone van 249 gram alleen een registratie nodig heeft bij de rdw. Maar volgens mij is zelfs dat NIET nodig. Dit zegt rdw: Vliegen met een drone. Wat moet ik regelen?

    Als u vliegt met een drone of een ander onbemand luchtvaartuig, bijvoorbeeld op afstand bestuurbare vliegtuigjes en helikopters, dan gelden er een aantal regels. 

    Een vliegbewijs is verplicht als u vliegt met een drone die 250 gram of meer weegt. Eigenaren van drones met een camera of drones die 250 gram of meer wegen moeten een exploitantnummer hebben. Als de fabrikant uw drone als speelgoeddrone heeft aangemerkt, dan gelden deze regels niet voor u.

  9. Hey Eric, ben je een pappa geworden?😇😎 Want ik zie plots je vriendin/vrouw met een kinderwagen wandelen🙈🤗

  10. Leuk filmpje. Er zouden toch drones moeten zijn met dezelfde specificaties die een stuk goedkoper zijn. Daar ben ik heel erg benieuwd naar.

  11. Hoe zit dat met de regelgeving binnen Europa en als je met de caravan bijvoorbeeld in Europa wat plaatjes schieten? Ik begreep van een nou maat die voor Portugal ongeveer vijf zit weer papier nodig had voor een drone opname.

  12. Een vliegbewijs is verplicht als u vliegt met een drone die 250 gram of meer weegt. Eigenaren van drones met een camera of drones die 250 gram of meer wegen moeten een exploitantnummer hebben. Als de fabrikant uw drone als speelgoeddrone heeft aangemerkt, dan gelden deze regels niet voor u.

    Maar: het is goed als je A1/A3 hebt want dan snap je ook een beetje hoe dingen werken en dat je een hoop gedoe kunt voorkomen door te begrijpen wat wel en niet zo fijn is voor de buurt om je heen.

  13. Ik heb een mini2 als eerste drone. Geef mij toch maar een drone met meer sensoren. Een ongeluk is sneller gebeurd dan je denkt. Zeker als je met video bezig bent. Met sensoren kun je ook meer bezig zijn met je video of foto creatie. Dat bij een crash vaak alleen de propellers kapot zijn klopt toch niet. Die <250gr drones zijn toch wel wat minder sterk gemaakt. Lichtere materialen etc. Bij een crash zal wel wat meer breken dan een propeller. Bij de mini2 zeker de camera.

  14. Ik zou wel graag een video willen over goede (betaalbare) foto camera's, als je toch echt betere foto's wil maken dan met je telefoon op vakantie.

  15. Overheid heeft via RDW nieuwe melkkoe gevonden: het volk moet nu ook kinderspeelgoed registreren !! 👻

    Bedoeling is een uitleesbare transponder in de drone die op basis van GPS ook de locatie van de bestuurder aangeeft. Met opgeslagen de maximale hoogte en afstanden. Ook kunnen ze dan de drone op afstand uitlezen.
    Aangezien de drone op naam geregistreerd is krijg je de bekeuring later thuis gestuurd: kassa!

    Dus ja, u mag overwegen en het staat u vrij:
    Revolutie! Te wapen! NIET aanmelden!

  16. Leuke video weer Eric en geweldige beelden van een voor mij herkenbare omgeving. Ik wist niet dat je op deze plekken mag vliegen. Toch weer even jouw eerdere video erbij halen en beter mijn research doen. Ga zo door!

  17. Je zou maar een drone vliegen.. waar zijn de tijden dat je met een Align Trex 700 door de straat vliegt? 😮‍💨🤦🏼‍♂️

Comments are closed.