Is virtual reality geflopt?

Is virtual reality geflopt?




Virtual reality ontwikkelt zich minder snel dan verwacht. Hoe komt dat? En wat gaat er wรฉl goed op VR-gebied? Bram en Jan …

source

Recommended For You

About the Author: Bright

14 Comments

  1. VR is net zo geflopt als poolen, biljarten, vissen, tafelvoetbal, bowlen, handbal en frisbee. niet iedereen doet het. maar degene die het wel doen vinden het wel geweldig! En nee, niet iedereen koopt en heeft VR maar daarom is het nog geen flop. VR is waanzinnig tof!

  2. Htc en Oculus kunnen beiden draadloos. Lopen kan met KAT VR. Voor bv racen is VR het einde. Volop toekomst dus. Enige minpuntje, je hebt voor een goede beleving een zware PC nodig met een minima 1070 kaart.

  3. VR is nog steeds volop in ontwikkeling, zeggen dat het geflopt is gaat me dan ook veel te ver. Sta eens stil bij het feit hoe bijzonder VR eigenlijk wel niet is en dat dit een ontwikkeling is die jaren geleden als Science Fiction werd gezien. Zeker op het gebied van instructie en training gaat het nog grote, maar vooral hele belangrijke stappen maken. Evenals de acceptatie en de tijd die de simulatoren (Bijv. luchtvaart) nodig hadden, heeft VR ook de tijd nodig. Een bericht dat vermeld dat VR nu al geflopt is vind ik een ernstige aanval op de potentie van VR.

  4. man. al die extremen met geflopt in de gadgetwereld tegenwoordig. 3d tv's, vr. puur alleen omdat niet de hele wereld met zo'n vr bril op loopt betekent niet dat het meteen geflopt is. de markt is gewoon niet gigantisch. Dat doet daarom nog niet kort aan de techniek en de liefhebbers.

  5. VR / AR heeft wel een meerwaarde bij het presenteren van architectuurprojecten. Zo zullen er wel meer beroepsgroepen zijn waar dit een toegevoegde waarde is. Misschien dus (nog) niet voor de massa, maar zeker wel voor professioneel gebruik. Er moet inderdaad meer bewegingsvrijheid komen (stand alone) zoals bij de HoloLens.

Comments are closed.