Recommended For You

About the Author: Bright

41 Comments

 1. Maar hoe komen daar hoesjes voor.. En is het niet breekbaarder? De displays zijn nu al redelijk vatbaar voor kleine stootjes. Maar met zon ding heb je 2 kanten scherm als je hem uitklapt

 2. Mega leuke video. Lijkt me een fantastisch toestel ik teken ervoor. . . . als die flink onder de €1000 komt. En waar ik lag? Ik lag net opgevouwen onder aan de trap, waar ik vanaf viel omdat mijn boormachine blokkeerde en mij bijna nok-out sloeg op mijn neus. Even dizzy blijven liggen. Bloed eraf pleister erop, en door met boren 🙂

 3. Ik vind die van Samsung er echt verneukt uit zien. Maar die Mate X ziet er serieus best goed uit. Ik denk dat dat de uiteindelijke standaard van opvouwbare telefoons gaat worden. Hopelijk kan die prijs wel wat naar beneden want 2300 is toch wel een beetje heel veel geld voor een telefoon.

 4. Vond het eerst maar niks maar na het zien van de beelden is dit zo extreem vet. Ben benieuwd waar Apple mee komt en of het voor het eerst in 6 jaar een Android gaat worden dit jaar…

 5. Er waren 11 Chinezen opgepakt bij Samsung. Toevallig was samsung de enigste merk dat de vouwbare telefoon kon maken en nu opeens andere chineze fabrikanten het ook kunnen. Belachelijk

 6. Galaxy fold wordt het en voor mij (als ik moet kiezen), die mate x is krasgevoelig, nou sorry maar voor dat extra geld is dat net iets geliktere design, ze hadden als je het mij vraagt meer moeite in mogen steken om hier een oplossing voor te bedenken

 7. Het is niet dat ik hem niet wil zeker wel maar zon pruduct ia nu nog in zijn startfase van zijn ontwikkeling ik denk dat als jr even 2 3 modellen w8 dat ze dan ook wel beter zijn en in de tussentijd gewoon een s9 of misschien iphone ofzo

 8. Hoe kan het ineens dat alle fabrikanten rond dezelfde tijd een opvouwbare telefoon kunnen uitbrengen ? Je zou denken dat hier toch een paar jaar spreiding in zou moeten zitten, zeker nu het een totaal andere techniek betreft. Weet iemand hoe dit komt? Misschien dat er 1 schermleverancier is die dit mogelijk maakt? Maar dan alsnog is het bijzonder dat alle bedrijven tegelijk hun producten klaar voor de markt hebben.

 9. Mwa.. Ik weet het niet.. Ziet er gaaf uit, maar is weer veel te duur helaas. Leuk voor de happy few, maar het gros van de mensen zal komende jaren gewoon de galaxy s9+, of als je het kan veroorloven de galaxy s10 aanschaffen. Vooralsnog dus allemaal toekomstmuziek, maar wel mooie muziek!

 10. Die prijzen gaan nergens meer over,ik zeg boycotten die hap want als dit massaal verkocht gaat worden voor die prijs worden de prijzen alleen maar nog hoger en waar is het einde dan voor de consument,ik zeg nu een statement maken dat smartfoon prijzen weer naar een acceptabel punt moeten zakken want dit reist de pan uit!

 11. wow ik had laatst een droom over dat iemand een foto maakte en ik vond het toen handig als ik zou zien wat die persoon ook zou zien en nu zie ik dit filmpje dat het gemaakt is wat ik een paar dagen geleden droomden

 12. Over zes jaar hebben we allemaal zo'n telefoon.

  Of, Elon musk of Google komen voor die tijd met iets van neuralink of in ear assistent ofzo

Leave a Reply