Recommended For You

About the Author: Bright

42 Comments

 1. Misschien heb je ook even een inplug van 40watt nodig :p. Maar toch weer een fris en verhelderd verhaal :). Leuk toestel met zeer indrukwekkende camara's, maar toch jammer van de G- problems. Daarom zou de prijs toch een stukje lager moeten worden vind ik , om concurerent te zijn t.o.v. ander flagships. Het zijn nu apps die je niet kan gebruiken, maar hoe wordt Huawei straks nog meer geblockt/gepest? Is dat niet een risicootje met "chwaawee"?. Extra camara's zijn voor 2019 wellicht nog genoeg inovatie; maar ik hoop er toch echt op dat er in 2020 een nieuwe generatie smartphones zich gaat "ontvouwen" :).

 2. Opvallend dat je weinig kritiek hoort.
  Sure men heeft het over Google en de Ban maar wat dacht je van:

  – 1080P scherm, flinke Notch, aanwezige kin en voorhoofd (met de Notch erbij), geen 90 Hz refresh rate
  – waardeloze 2e in display speaker. Zeker voor een Media machine met al die power en horizon display. In de praktijk zal het zijn alsof je slechts 1 mono speaker hebt.

  – storage opties zijn matig, voor een foto monster is 256GB echt niet bijzonder.
  Wil je 512GB dan moet je de Porsche design versie kopen en dan verdubbelt de prijs.
  Ja maar je hebt memory slot ! Zie volgende punt.
  – Onhandige Huawei NM card slot. Format dat niemand gebruikt, bijna nergens te krijgen is en minimaal 2x zo duur als MicroSD.
  – Design, tja daar wisselen de meningen over maar een top 3 nominatie wordt het zeker niet.
  – de prijs, ja die is best fors en zeker nu gewoon rondweg arrogant gezien de staat waarin het nu verkeerd.

  Kortom, naast de kansloze Google ban is het ook zo dat niet alles top is.
  Gemiste kans, zeker gezien de prijs.

 3. Goh, wat jammer. Ik vind het best mooie toestellen. Maar ik ga hem zo nooit kopen, natuurlijk. Zullen ze bij Huawei zelf vast ook behoorlijk van balen, dat dit zo zonder Google moet. Super video trouwens. Leuk verteld, Bram!

 4. Bram! ??
  je doet het heel goed hoor! en …grappig!
  (rotzooi en geen google)!
  oh jammer! ..
  hee, je ben tenminste eerlijk
  …..zie je later! ?

 5. Ik vertrouw Huawei sowieso niet ivm spionage software. En sowieso een android smartphone zonder google apps is naar mijn mening niet compleet. En ik kan mij een smartphone zonder google assistent niet meer voorstellen.

 6. Ik zou hem wel kopen als ik genoeg geld had maar ik kom ook wel goed vooruit met de mate 20 pro die ik nu heb. Heel lang voor gespaard. Maar ik vind Huawei nog wel steeds de beste.

Comments are closed.