Bitcoin Analyse: 'Gaat Bitcoin (BTC) in februari naar de $11.000?'




Bitcoin magazine voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de crypto wereld. Dit doen we middels verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden. Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op https://debitcoinconsultant.nl. Ga naar http://bit.ly/2Tgwslb om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In het Bitcoin Journaal bespreken we het nieuws van de afgelopen week. Dit is Bitcoin only nieuws. In de [SPECIAL] editie praten we met grote namen uit de wereld van Bitcoin over specifieke onderwerpen zoals privacy, trading en lightning network.

In Goedemorgen Bitcoin presenteren we het laatste nieuws. Met een video van enkele minuten ben jij weer op de hoogte van het nieuws van gisteren.

Support ons via de Brave Browser: https://brave.com/bit094

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website: https://www.bitcoinmagazine.nl
Twitter: https://twitter.com/BitcoinMagNL
Facebook: https://www.facebook.com/bitcoinmagazineNL
Instagram: https://www.instagram.com/bitcoinmagazinenl/
Telegram: https://t.me/bitcoinmagazine_NL

source

Recommended For You

About the Author: Bitcoin Magazine NL

4 Comments

  1. Top video weer. Echt fijn hoe je alles uitlegt John! Zou je niet een keer een extra special willen maken over futures? Ik heb er al een en ander over gelezen maar bij mij valt het kwartje niet echt. Wellicht dat dat wel lukt met een video van jou.

  2. Weer bedankt voor de prima uitleg ???wat mij opgevalen is is dat we geen eenorme daling hebben gehad vlak voor het chinees nieuwjaar terwijl dat eigelijk de afgelopen vijf jaar het geval was houd dit in dat de btc steeds meer verdeeld raakt over de wereld hoe zie jij dit ??

Comments are closed.