Dit zijn de beste smartphones onder 400 euro | Top 5 | WANT




Ben je nieuw? Abonneer dan op ons kanaal voor meer epische content! Beelden Realme X2 Pro met dank aan onze vrienden van RevAtlas: …

source

Recommended For You

About the Author: WANT

9 Comments

  1. Ik zat ook te kijken naar een goedkope toestel en de 9t pro vond ik wel interessant en naar de reno 2 en zoom zat ik ook te kijken maar heb de xperia 1 gekozen kostte maar 444 (toestel prijs)bij Belsimpel met abonnement.
    Dat beetje extra vind ik het wel waard voor een 21:9 4k oled top camera "goede" speakers(gebruik liever headphones) en samen met de dynamische trilling is het film kijken echt een bijzondere ervaring

  2. Zouden jullie misschien een review willen doen over de Huawei mate 20x 5g. (want ga zelf die telefoon over 3 maandjes kopen), en heb er zelf nog geen Nederlandse reviews over gezien.

  3. Wanneer je de prijs niet mee laat wegen is denk ik de X2 de beste van het stel. Maar wanneer de prijs wel een mee wegende factor is dan hoort de Mi 9T pro op de eerste plaats wat mij betreft.

  4. Prima lijst denk ik. Zelf heb ik de Redmi K20 Pro. (Zelfde als Mi 9T Pro) Fijn toestel. Het enige minpuntje is dat er af en toe ads verschijnen terwijl je de telefoon gebruikt. Verder geen problemen met de schil die Xiaomi hanteert. Overggins heb ik er wel een andere launcher op gezet.

  5. Wat is er allemaal slecht of minder goed aan colloros en Xiaomi miiu? Ik heb nu android one en vindt dit prettig werken. Maar ben toch opzoek na een nieuwe telefoon.

Comments are closed.