Deze nieuwe smartphones raden we aan!

Deze nieuwe smartphones raden we aan!




Er heel veel nieuwe smartphones uitgekomen. Bram heeft de opvallendste uitgezocht en zet ze op een rij. Welke raadt hij aan?

source

Recommended For You

About the Author: Bright

27 Comments

  1. Privacy watchdog: Probeer zo weinig mogelijk kinderen te filmen en maak ze onherkenbaar wanneer je ze toch filmt
    Bram: Hold my cheap-Android-phone.. Laten we naar het kinder pretparkje gaan!

  2. No way, dat ik ooit nog een telefoon ga kopen voor >1000 euro. Of er moet wel een heeeeeel bijzondere functie bij komen. Mijn Redmi Note 9 pro is een van de fijnste telefoons die ik ooit gehad heb (en nog steeds gebruik) en het ding kostte nog geen 160 euro. OK, een goede camera zou wel fijn zijn, maar dat hoeft geen 1000 euro te kosten. Man man man, wat een prijzen…

  3. En hoe zit het dan met de Nokia G20!?.
    Die heeft een 5050 mAh batterij en 48Mp camera.
    En heeft 4 camera's. Hij heeft een 6,52" inch scherm en is helder EN snel.
    En dat is een budget telefoon. €200,- tot €300,- is géén budget telefoon.
    Ik heb ZELF een budget van minder dan €200,-
    Ik heb zelf geluk gehad met dat ik voor €170,- de Nokia G20 heb kunnen kopen.
    Die kwam in NL in MEI 2021 met Android 11. Ik krijg straks een update naar Android 12.

  4. Hoii, ik heb een 520 euro coupon gewonnen van OnePlus! Raden jullie de OP10Pro aan of misschien even wachten voor de OP Ultra?

  5. Voor mij blijft de Xiaomi 11T pro uit 2021 beste telefoon, maar de A53 van Samsung met hun langere update beleid ziet er wel goed uit

  6. Over 2 jaar een nieuwe telefoon? Jongens, hou op met geld verspillen. Al wordt je telefoon niet geupdate, je kan er nog jaren gebruik van maken. En wat betreft veiligheid. Het valt heus wel mee hoe onveilig de Android versies van 2 jaar oud zijn hoor. Ik heb zelf nog steeds een Huawei Mate 20 uit 2019 en ik heb nog steeds geen reden om een nieuwe telefoon te kopen.

  7. Is er nou eindelijk al eens een fatsoenlijke midrange Android-concurrent voor de iPhone SE met een scherm van ongeveer 5 inch? Ik heb eigenlijk niets met Apple-producten met hun gesloten ecosysteem en veel te dure accessoires, maar ik heb toch een iPhone SE omdat ik niet met een telefoon van koelkastformaat wil sjouwen.

  8. ik merk dat naar mijn mening, Xiaomi een beetje van de "je budget is 300 euro dus hier heb je een goede telefoon" lijn zakt, poco x4 pro is best okΓ©, alleen de camera. kan bijvoorbeeld maar max 1080@30fps, nu kan je dit ophogen via bijvoorbeeld open camera, maar toch.. naar mijn mening is op sommige vlaktes de poco X3 beter en de vorige Redmi lijn.

  9. Ik snap op zich nog wel waarom mensen een Samsung van boven de 1000 euro kopen, maar een Oppo of Xiaomi? Dan krijg je nog meer als je een iPhone 13 Pro koopt om eerlijk te zijn. Die telefoons kunnen echt niet toppen met iPhone, behalve Samsung of Google met hun Pixel lijn.

  10. Kunnen jullie alsjeblieft beseffen hoe onnatuurlijk vriendelijk dit is, omdat als een mobiel weer wat sneller is met allemaal upgrades je er zo blij van word. Kom op, de mobiel is een uitvinding, als je een nieuwe telefoon wilt uitvinden, doe dat dan in een kerr goed, dus dan gewoon de ene keer 4 jaar wachten en dan juist weer 1 jaar en soms wel 7 jaar dan maak je zo’n telefoon bijzonder dit is puur geld cashen

Comments are closed.